DJ & Presentator

GEGARANDEERD FEEST!

met Feike van den berg

Feike draait o.a. hedendaagse dance- en top 40-hits, 70’s – en 80’s discoclassics en (foute) 90’s hits.  Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers, feestnummers en après ski-knallers staan prominent op zijn playlist.

Kortom DJ Feike is een professionele allrounder; zowel qua muziekkeuze áls presentatie. Hij weet als geen ander in te springen op de wensen van zijn publiek. Zijn specialiteiten: Greatest Eighties, (Pump Up the) 90’s, (Hollandse) Meezingers,  Dance  (populaire dance/Top40) en Foute Après Ski.

Zijn altijd enthousiaste manier van draaien, zijn prettig gestoorde presentatie en perfecte plaatkeuze worden geroemd in heel Nederland. Van discotheek tot ski hut en van bedrijfsfeest tot feesttent: Feike zet de tent op z’n kop!

 

Jarenlang draaide Feike als resident dj in verschillende clubs en discotheken (o.a. Frascati, De Bios en Dans-Café Exodus, Full House), ook presenteerde hij Road Shows voor verschillende grote radiostations. Zo was hij ondermeer te zien en te horen tijdens (Mega) Dance Events van 538 DJ’s on Tour, 538 SUMMER DANCE en Slam!FM on Tour.

Gewaardeerd door een breed publiek en uitermate succesvol in grote en toonaangevende uitgaanscentra, maar zeker ook in feesttenten en tijdens bedrijfsevenementen, al dan niet in combinatie met artiesten of live-band.

In de afgelopen jaren draaide Feike regelmatig in voorprogramma’s van diverse nationale topacts. Hij deelde ondermeer het podium met Rowwen Hèze, Marco Borsato en De Kast. Ook nam hij o.a. de afterparty’s van de Golden Earring, Di-rect en Kane voor zijn rekening. Daarnaast is hij, sinds jaar en dag, spreekstalmeester van het ‘Noordelijk Muziek Feest’.

Ook was Feike, naast Jeroen Post, (Slam!FM) één van de vaste DJ’s van ‘Post on Tour’. Presenteerde hij, als DJ, dé artiestenshow uit de stal van Viking Entertainment: ‘MeeZing Festijn’ én is hij het gezicht en de stem van de “BEATZZZ on Tour” drive-in shows.

Sinds 2017 was Feike, als radio DJ, iedere vrijdagmiddag te beluisteren op Radio Continu en in de zomer van 2022 heeft hij de overstap gemaakt naar RadioNL. Op dit landelijk commercieel radiostation hoor je hem regelmatig voorbij komen. Tevens is Feike één van de DJ’s van de RADIONL drive-in show. En is hij, iedere vrijdagmiddag te horen als, presentator van het ARROW Classic Rock Café.
Kortom, ben je op zoek naar een enthousiaste presenterende DJ die van álle muzikale markten thuis is, dan is Feike de perfecte keuze!